Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Café de Kruup

Café de Kruup is gelegen aan de Rapenburgsestraat in Lichtenvoorde, vlakbij de markt. Het heeft de sfeer en gezelligheid van een bruin café maar de titel 'grand-café' klinkt ook niet vreemd. Kortom een café met veel gezichten.

De Kruup heeft een historie dat de oudste inwoners van Lichtenvoorde overtreft. Het is voorzien van een bovenzaal voor feesten en vergaderingen.

Het biljart mag ook niet ontbreken in ons café en wordt wekelijks gebruikt door onze biljartvereniging. Het gezellige spelletje bladstoten is wel bekend onder onze vaste bezoekers.

Café de Kruup staat in de omgeving bekend als het voetbalcafé van Lichtenvoorde. Vele teams van de plaatselijke voetbalvereniging Longa '30 worden gesponsord door Café de Kruup.
De wedstrijden van de eredivisie en belangrijke sportevenementen worden wekelijks uitgezonden op de TV's- en grootbeeldschermen..

Café de Kruup is alle dagen geopend (behalve de woensdag, dat is een rustdag, tenzij er wat te vieren valt...)

Voor de echte die-hards is er op zaterdag een gezellige 'sluiproute' naar het aangrenzende Bar 't Doktertje voor wie de stapavond nog een uurtje wil verlengen.

Speciaalbieren bij Café De Kruup

Bij Café De Kruup vind je ook verschillende soorten speciaalbieren. Wij hebben zo meer dan 50 speciaalbieren op fles en op tap. Zo vind je bij ons de bekende Tripel Karmeliet, maar proef je bij ons ook het regionale speciaalbier! Heerlijk dus. Naast speciaalbier hebben wij natuurlijk ook Grolsch én Heineken van de tap! Kom eens gezellig langs in ons bruine café.

Openingstijden Café de Kruup

Maandag
16:00 - 01:00 uur

Dinsdag
16:00 - 01:00 uur

Donderdag
16:00 - 01:00 uur

Vrijdag
16:00 – 03:00 uur

Zaterdag
14:00 – 03:00 uur

Zondag
12:00 – 01:00 uur

Café de Kruup
Rapenburgsestraat 5
7131 CV LICHTENVOORDE

T.: 0544-371433
E.: info@cafedekruup.nl 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren