Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Café de Kruup

Café de Kruup is gelegen aan de Rapenburgsestraat in Lichtenvoorde, vlakbij de markt. Het heeft de sfeer en gezelligheid van een bruin café maar de titel 'grand-café' klinkt ook niet vreemd. Kortom een café met veel gezichten.

De Kruup heeft een historie dat de oudste inwoners van Lichtenvoorde overtreft. Het is voorzien van een bovenzaal voor feesten en vergaderingen.

Het biljart mag ook niet ontbreken in ons café en wordt wekelijks gebruikt door onze biljartvereniging. Het gezellige spelletje bladstoten is wel bekend onder onze vaste bezoekers.

Café de Kruup staat in de omgeving bekend als het voetbalcafé van Lichtenvoorde. Vele teams van de plaatselijke voetbalvereniging Longa '30 worden gesponsord door Café de Kruup.
De wedstrijden van de eredivisie en belangrijke sportevenementen worden wekelijks uitgezonden op de TV's- en grootbeeldschermen..

Café de Kruup is alle dagen geopend (behalve de woensdag, dat is een rustdag, tenzij er wat te vieren valt...)

Voor de echte die-hards is er op zaterdag een gezellige 'sluiproute' naar het aangrenzende Bar 't Doktertje voor wie de stapavond nog een uurtje wil verlengen.

Cafe de Kruup
Rapenburgsestraat 5
7131 CV LICHTENVOORDE
Tel. 0544-371433

info@cafedekruup.nl

Openingstijden:
Maandag 16:00 - 01:00
Dinsdag 16:00 - 01:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 01:00
Vrijdag 16:00 - 02:00
Zaterdag 16:00 - 03:00
Zondag 12:00 - 01:00

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren