Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Huisregels

Kruip v.o.f. hanteert een aantal huisregels:

 

·       De minimale leeftijd bedraagt 16 jaar. Legitimatie kan gevraagd worden. Alcohol en tabak kan alleen boven de 18 jaar worden verkregen. Doormiddel van een leeftijdscontrole krijg je een 18+ bandje.

·       Misbruik van een ID-kaart, oftewel identiteitskaart, kan consequenties als inname ID, verwijdering of overdraging aan politie tot gevolg hebben  

·       Bij binnenkomst of gedurende de avond, kan zicht de mogelijkheid voordoen, dat u zich moet laten onderwerpen aan een controle.

·       Passende kleding is vereist. Sportkleding, caps en kleding met groepskenmerkende teksten zijn niet toegestaan.

·       Consumpties dienen gekocht te worden met de daarvoor bestemde munten. Het is niet toegestaan eigen drank en etenswaar mee naar binnen te nemen of te nuttigen.

·       Petten (c.q. hoofddeksels) & heuptassen dienen bij de garderobe te worden afgegeven.

·       Wangedrag c.q. ongewenst gedrag kan uitzetting tot gevolg hebben.

·       Het is verplicht om je jas op te hangen. Een jas is verzekerd maar wel tot maximaal 75 euro. Spullen die eventueel in de jas zitten zijn niet mee verzekerd.

·       Het bezit of gebruik van alle vormen, soorten en hoeveelheden van wapens en/of drugs is ten strengste verboden. Indien u in het bezit blijkt te zijn van wapens en/of drugs worden deze goederen direct op eerst verzoek door ons afgegeven en wordt gehandeld conform de instructie en/of richtlijnen van politie en justitie.

·       In verband met u en onze veiligheid hangen op diverse plaatsen camera’s. Een ieder die ons bedrijf bezoekt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

·       Heeft u klachten en/of opmerkingen, meld u deze bij de bar.

·       Gevonden voorwerpen dient u bij de bar in te leveren.

·       Het is binnen slechts toegestaan te roken in de daarvoor aangewezen ruimtes.

·       Bij ons liggen brandinstructies ter inzage. Raak in ieder geval niet in paniek bij brand en waarschuw medewerkers en volg de instructies op van het personeel.

·       Alle aanwijzingen van medewerkers van dit bedrijf dient u direct op te volgen.

·       Bij entree van het gebouw, maar ook binnen kan zich de mogelijkheid voordoen dat u zich moet onderwerpen aan een controle/fouillering. Deze controle is ingesteld om iedereen in verband met de algemene veiligheid te beschermen.

·       Bij de bar is een verbandtrommel aanwezig en daar kan eerste hulp worden verleend

·       Het is verboden eigendommen van ons mee te nemen buiten het gebouw; hieronder vallen ook glas/flesjes/bekers en dranken. Bij beschadiging van onze eigendommen bent u aansprakelijk voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.

·       Bij betreden geef je toestemming dat gemaakte foto’s en/of video’s online kunnen worden gepubliceerd

·       In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de directie van Kruip v.o.f. alsnog over de te nemen maatregelen/beslissingen.

 

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren