Dirk bedankt!!

Geplaatst op: 29 Augustus 2014
Na bijna 6 jaar trouwe dienst gaat Dirk ons verlaten. Vanaf 1 september begint voor hem het 'serieuze' werkleven. Morgenavond is Dirk voor het laatst te bewonderen achter de bar van Bar 't Doktertje. DJ Reinoud heeft ons beloofd dat het weer een knalavond gaat worden! Graag willen wij via deze weg...
Lees bericht   0 Reacties


06/09   DJ PIM ADEMA

Kermisprogramma 2014

Geplaatst op: 28 Augustus 2014
Nog een kleine 2 weken en dan is het eindelijk weer zover... Kermis Lichtenvoorde 2014 op 14,15 en 16 september! Wij hebben een leuk programma samengesteld,wat in een woord samengevat kan worden: FEEST!!!
Lees bericht   0 Reacties

Kermis Lvoorde FB

Geplaatst op: 22 Augustus 2014
Kermis Lichtenvoorde is weer in aantocht! 14-15-16 september breekt het feestgedruis weer los. Blijf op de hoogte van het kermisprogramma en volg Kermis Lichtenvoorde (facebook.com/kermislichtenvoorde). LIKE onze pagina & SHARE het bericht en maak kans op 25 consumptie...
Lees bericht   0 Reacties

Desperados Party '14

Geplaatst op: 01 Augustus 2014
Het blijft maar fantastisch weer!!! Om de dorst te lessen hebben we vanavond bij Café de Kruup een Desparados Party! ;-)
Lees bericht   0 Reacties

Johan Cruijff Schaal '14

Geplaatst op: 31 Juli 2014
Aanstaande zondag wordt om 18.00u de het duel tussen PEC Zwolle-Ajax voor de Johan Cruijff Schaal live uitgezonden vanuit Café de K®uip!
Lees bericht   0 Reacties

Like like like!!!

Geplaatst op: 29 Juli 2014
Like Bar 't Doktertje en Café de Kruup op Facebook voor de laatste nieuwtjes!!!
Lees bericht   0 Reacties

Zwarte Cross '14

Geplaatst op: 22 Juli 2014
Wij gaan ook... naar de Zwarte Cross! Bar 't Doktertje is dit weekend gesloten.  Café de Kruup is alleen zondags gesloten. Dus heb je geen zin in de ZC, vrijdags en zaterdags zijn jullie welkom om een gezellig drankje te doen bij Café de Kruup!!
Lees bericht   0 Reacties

Munten Zomermarkt

Geplaatst op: 18 Juli 2014
LET OP!! Dit is het laatste weekend dat de paarse Zomermarktmunten ingeleverd kunnen worden!
Lees bericht   0 Reacties

Terugblik oranjekoorts

Geplaatst op: 17 Juli 2014
Nederland stond het hele WK als één man achter Oranje! Van Salvador tot Amsterdam, van Brasilia tot Naaldwijk. Ook in Lichtenvoorde barstte het feest goed los. Graag willen we iedereen bedanken voor de gezellige weken. Het was top!!
Lees bericht   0 Reacties

Het grote WKslagingsfeest

Geplaatst op: 10 Juni 2014
De meest spannende week is begonnen.. Hopelijk slagen jullie allemaal!Om even los te komen van alle stress is er vrijdag na de WK-wedstrijd Nederland-Spanje, het grote WK Slagingsfeest bij Bar 't Doktertje!! DJ Chris maakt er deze avond een gezellig feestje van! :D
Lees bericht   0 Reacties